Betaalmethoden

Veilig en eenvoudig betalen dat kan bij Koisupply!

U kunt bij Koisupply op één of meer van de volgende manieren betalen:

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

PayPal
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een PayPal account. PayPal is een intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

Cadeaubonnen, cadeaukaarten of kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat u de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de kortings- of de cadeaubonvoorwaarden. Deze vindt u in de Algemene Voorwaarden Meer informatie vindt u onder het kopje ‘Cadeaubon’.

Veilig betalen_1

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!