Winkelwagen

Uw voordelen

vinkje-blauw  Sparen voor korting
  Snelle bezorging
vinkje-blauw  14 dagen retourrecht
vinkje-blauw  24/7 bereikbaar
vinkje-blauw  Beste service
vinkje-blauw  Veilig afrekenen

Rapportcijfer 9.6/10


vinkje-blauw

Ik koop alleen nog koivoer bij Koisupply, onze koi zijn er dol op. En naast een snelle levering spaar ik na iedere bestelling ook nog voor korting!

—Edo Melters

Koi Kleurvoer van Koisupply

Kleurvoer is een zeer belangrijke aanvulling van uw dagelijks koivoer gedurende het hoogseizoen. Om tijdens deze periode de kleuren van uw koi te stimuleren en ontwikkelen raad Koisupply u aan een basisvoer met kleur versterkend voer te gebruiken. Koisupply Spirulina is een specifiek voer verrijkt met een zeer hoog percentage aan Spirulina dat de contrasterende kleuren van uw vis helderder, dieper en intenser maken wat resulteert in een snelle en prachtige kleurontwikkeling. Daarnaast helpt spirulina de lichaamsweefsels te beschermen en het immuunsysteem van de koi te versterken. Spirulina is te gebruiken in de warme maanden voor korte periodes of gemengd met een ander voer zoals Koisupply All Season voor langere periodes.

Uit de hoge dosering van de zuiverste spirulina winnen we op natuurlijke wijze een rijke gamma aan carotenen. Deze zijn door ons aangevuld met extra pigmenten die u de kleurschakering van de vissen dieper en intenser laten zien. De natuurlijke werking van de pigmenten voorkomen verkleuringen op de witte schubben van uw koi. Koisupply Spirulina is een speciaal ontwikkeld voer voor Nishikigoi en is specifiek verrijkt met een zeer hoog percentage aan Spirulina, die de kleurpatronen van de Koi helderder, dieper en intenser maken voor een prachtige kleurontwikkeling. De ingrediënten en samenstelling van zijn speciaal ontwikkeld in Japan en bevatten een hoge dosering van zuivere Spirulina en een rijk gamma aan carotenen.

Koisupply Spirulina is uitermate geschikt om te combineren met onze basisvoeren, zoals Koisupply All Season, Basic, Staple Color of High Growth. Hierbij raden wij een verhouding van 1/4 aan. Met zijn 5.8mm pellet is Koisupply Spirulina een medium korrel die geperfectioneerd is voor optimale opname door uw koi en resulteert in een perfecte microflora van de darm. Koisupply Spirulina is geschikt om te voeren vanaf 15° Celsius.

onderschriftonderschrift-wit

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!