Winkelwagen

Uw voordelen

vinkje-blauw  Sparen voor korting
  Snelle bezorging
vinkje-blauw  14 dagen retourrecht
vinkje-blauw  24/7 bereikbaar
vinkje-blauw  Beste service
vinkje-blauw  Veilig afrekenen

Rapportcijfer 9.6/10


vinkje-blauw

Ik koop alleen nog koivoer bij Koisupply, onze koi zijn er dol op. En naast een snelle levering spaar ik na iedere bestelling ook nog voor korting!

—Frans Manders

Koisupply Basisvoeding Koivoer/h1>

Bij Koisupply praten we over basisvoeding, wat dagelijks gevoerd dient te worden en waar standaard de dagelijkse voedingsstoffen, koolhydraten en vitamines inzitten, die een koi nodig heeft om in zijn dagelijkse behoefte voorzien dient te worden. Basisvoer is daarom ook de basis voor een perfecte ontwikkeling en genot van uw Koi.

Een koi heeft de juiste voedingsstoffen nodig om zijn groei, body, weerstand en natuurlijk zijn kleur te ontwikkelen. Koisupply Staple Color is hiermee een perfecte basisvoeding die de juiste zorgvuldige samenstelling heeft voor een combinatie van perfecte groei, mooie body en de beste weerstand.

Een belangrijk aspect voor basisvoeding is ook de pallet grootte. Het is wetenschappelijk bewezen dat een kleine pallet grootte van gemiddeld 3 tot 6 millimeter het best verteerbaar is voor een koi. Heeft u grotere koi’s van gemiddeld 90cm in uw vijver? Dan raad Koisupply u toch aan om een kleine pallet te voeren van van 5.8mm in plaats van grotere pallets van 10 tot 12mm. Dit omdat uw koi zo veel meer voedingstoffen binnen zal krijgen, en ze meer voeding in kunnen consumeren zodat er minder lucht in de koi binnen zal komen.

Ook voor de jonge Nishikigoi hebben wij een speciaal basisvoeding ontwikkeld. Koisupply Potential is een speciaal ontwikkeld opkweekvoer voor de eerste maanden en jaren van de opgroeiende Nishikigoi. De ingrediënten en samenstelling van Koisupply Potential zijn speciaal geselecteerd en bevatten een hoger eiwitgehalte voor een optimale groei. Vooral op jonge leeftijd kan de groeipotentie goed worden benut met een eiwitrijk voer als Koisupply Potential. Naast eiwitten bevat Koisupply Potential een hoge hoeveelheid aan vitamine C, welke de huid, vruchtbaarheid en het gezichtsvermogen van uw Koi bevordert. De juiste hoeveelheid vitamine C zorgt voor de ontwikkeling van het kraakbeen en collageen dat wonden geneest en zeer belangrijk is voor de ijzeropname van de jonge koi. De ideale voedingsstoffen- combinatie van dit licht verteerbaar voer bevordert vanaf het begin de intensieve, natuurlijke kleur van de jonge Koi.


onderschriftonderschrift-wit

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!