Koisupply High Growth Koivoer
Koisupply High Growth IngredientenKoisupply High Growth Pellet

Koisupply High Growth Koivoer

Vanaf 7.95

Spaar 8 punten ter waarde van €0.80
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Verdien maximaal 70 spaarpunten op dit product.


Koisupply Growth koivoer is een speciaal ontwikkeld compleet voer voor uw opgroeiende Nishikigoi. De ingrediënten en samenstelling van Koisupply Growth koivoer zijn speciaal ontwikkeld in Japan en bevatten een extra hoog percentage aan visolie, die de darmflora van de koi beter en verder ontwikkeld.

Wissen
SKU: niet beschikbaar Categorieën: , , , ,

Productbeschrijving

De speciaal toegevoegde visolie in Koisupply High Growth koivoer bevat essentiële aminozuren en vetzuren, zoals omega-3 en vitaminen wat ten goede komt voor de gezondheid van uw koi. Met Koisupply High Growth koivoer ontwikkelt u in korte tijd, maar op natuurlijke wijze, de organen, groei, kleurpatronen en lichaamsvolume van de opgroeiende koi.

De juiste hoeveelheid vitamine C zorgt voor de ontwikkeling van het kraakbeen en collageen wat wonden geneest en zeer belangrijk is voor de ijzeropname van de jonge koi. De vitamine C ook wel ascorbinezuren genoemd, bestrijden stress en reduceert de effecten van diverse allergieën wat een noodzakelijk element is voor de jonge kwetsbare koi. De gevolgen van een tekort aan vitamine C kan leiden tot; een vervormde ruggengraat en kieuwen, inwendige bloedingen, vertraagt herstel, ijzergebrek, sloomheid en zeer vatbaar voor ziektes. Kenmerkend voor Koisupply High Growth is dat deze met zijn 5.8mm pellet en natuurlijke ingrediënten een goed verteerbaar voer is wat resulteert in een optimale groei.

Koisupply High Growth bevat verder de volgende zorgvuldig geselecteerde ingrediënten; tarwebloem, ontvette sojabonen, gist, een zeer hoog percentage vismeel, maïszetmeel, visolie, vitaminen C/B1/B2/B5/B6/B12, sodium, natrium, biotine, choline, magnesium en antioxidanten.

 

  • Extra visolie 6%
  • Ruwe Eiwit 36%
  • Ruwe vetten 4%
  • Ruwe as max 7%
  • Ruwe vezels max 2%

Extra informatie

Gewicht

0,5 KG, 2 KG, 6 KG, 15 KG

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Koisupply High Growth Koivoer” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!