koisupply-spirulina-voorkant2
koisupply-potential-achterkant-1Koisupply Potential Pellet 2-3mm

Koisupply Potential Koivoer

Vanaf 6.95

Spaar 7 punten ter waarde van €0.70
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Verdien maximaal 70 spaarpunten op dit product.


Koisupply Potential is een speciaal ontwikkeld opkweekvoer voor de eerste maanden van de opgroeiende Nishikigoi. De ingrediënten en samenstelling van Koisupply Potential zijn speciaal geselecteerd en bevatten een hoger eiwitgehalte voor een optimale groei.

Wissen
SKU: KS-PO-001 Categorieën: , , , , ,

Productbeschrijving

Vooral op jonge leeftijd kan de groeipotentie goed worden benut met een eiwitrijk voer als Koisupply Potential. Naast eiwitten bevat Koisupply Potential een hoge hoeveelheid aan vitamine C, welke de huid, vruchtbaarheid en het gezichtsvermogen van uw koi bevordert. De juiste hoeveelheid vitamine C zorgt voor de ontwikkeling van het kraakbeen en collageen dat wonden geneest en zeer belangrijk is voor de ijzeropname van de jonge koi. De ideale voedingsstoffen- combinatie van dit licht verteerbaar voer bevordert vanaf het begin de intensieve, natuurlijke kleur van de jonge Koi.

Koisupply Potential bevat een perfecte hoeveelheid aan vitamine A ook wel retinol genoemd wat als belangrijkste functie heeft om de huid, vruchtbaarheid en het gezichtsvermogen van uw koi te bevorderen en verder te ontwikkelen. Een gebrek aan deze vitamine kan leiden tot slechte groei, bloedingen aan de huid en zelfs blindheid. Koisupply Potential koivoer is hiermee een uitgebalanceerd opkweekvoer, dat geperfectioneerd is door Japanse koi experts. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een optimale opname door uw koi wat zorgt voor een perfecte ontwikkeling van uw jonge koi gedurende de eerste maanden. Potential mag gevoerd worden bij een water temperatuur vanaf 12° Celsius.

Koisupply Potential bevat verder de volgende zorgvuldig geselecteerde ingrediënten; hoog percentage aan maïszetmeel en vismeel, tarwebloem, oliën, vetten, gist en ontvette sojabonen, vitaminen C/B2/B5/B6/B12, choline, natrium, biotine, magnesium sodium en antioxidanten

  • Ruwe Eiwit 40%
  • Ruwe vetten 5%
  • Ruwe as max 8%
  • Ruwe vezels max 2.5%

Extra informatie

Gewicht

0,5 KG, 2 KG, 6 KG