Koisupply Staple Color Koivoer 2KG Emmer
Koisupply Staple Color Pellet

Koisupply Staple Color Koivoer 2KG

29.95

Spaar 30 punten ter waarde van €3.00
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Koisupply Staple Color is een speciaal ontwikkeld compleet koivoer voor uw Nishikigoi. Koisupply Staple Color bestaat uit hoogwaardige natuurlijk ingrediënten die zorgen voor een perfecte body en kleurontwikkeling. De met zorg geselecteerde en nutritioneel uitgebalanceerde ingrediënten maken Koisupply Staple Color koivoer geschikt voor dagelijks gebruik bij een temperatuur vanaf 12° Celsius.

SKU: KS-SC-2KG Categorieën: , , , ,

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Koisupply Staple Color Koivoer 2KG” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Productbeschrijving

Koisupply Staple Color is een koivoer verrijkt met Spirulina, deze speciaal ontwikkelde mix van koivoer zorgt voor een snelle groei, een perfecte kleurontwikkeling en een mooie lichaam en skelet ontwikkeling van uw koi. De Spirulina wordt door Japanse koi experts al jaren gebruikt voor een optimale gezondheid, snellere ontwikkeling en perfecte kleurbalans voor de Nishikigoi.

Koisupply Staple Color bevat verder een perfecte hoeveelheid aan vitamine A ook wel retinol genoemd wat als belangrijkste functie heeft om de huid, vruchtbaarheid en het gezichtsvermogen van uw koi te bevorderen en verder te ontwikkelen, een gebrek aan deze vitamine kan leiden tot slechte groei, bloedingen aan de huid en zelfs blindheid. De juiste hoeveelheid aan vitamine D ook wel calciferol en egosterol genoemd, absorbeert fosfor en ijzer wat een belangrijke bijdrage levert in de vorming van het skelet van de koi. Een tekort aan calciferol en egosterol kan leiden tot rachitis, een misvorming van het skelet. De lichte verteerbaar- heid van onze natuurlijke ingrediënten zorgen voor een betere waterkwaliteit en gezonde en vitale Nishikigoi.

Koisupply Staple Color bevat verder de volgende zorgvuldig geselecteerde ingrediënten; tarwebloem, ontvette sojabonen, een hoog percentage vismeel en maïszetmeel, gist, oliën en vetten, luzerne, algen en spirulina. Vitaminen B2/B5/B6/B12, natrium, choline, sodium biotine, antioxidanten en magnesium.

 

  • Spirulina 3%
  • Ruwe Eiwit 37%
  • Ruwe vetten 5%
  • Ruwe as max 6%
  • Ruwe vezels max 2%

Ingrediënten

Gewicht 2 kg
Gewicht

2 KG

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!