Koisupply Health Plus Koivoer
Koisupply Health Plus IngredientenKoisupply Health Plus Pellet

Koisupply Health Plus Koivoer

Vanaf 11.95

Spaar 12 punten ter waarde van €1.20
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Verdien maximaal 105 spaarpunten op dit product.


Koisupply Healh Plus is een speciaal ontwikkeld koivoer voor Nishikigoi en zorgt ervoor dat het immuunsysteem van de koi zich perfect ontwikkeld. Hiermee is uw koi optimaal bestand tegen ziektes, parasieten, schimmels, wormen, bacteriën en eencellige protozoën gedurende het voorjaar en zomer.

Wissen
SKU: KS-HP-001 Categorieën: , ,

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Koisupply Health Plus Koivoer” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Productbeschrijving

De ingrediënten en samenstelling van Koisupply Health Plus zijn speciaal ontwikkeld in Japan en bevatten unieke vezels. Deze vezels bepalen naast het vetgehalte de snelheid waarmee het voedsel door de darm wordt getransporteerd. Dit proces wordt bevorderd door speciale toevoegingen, zoals macrogard en biergist. welke al jaren wereldwijd bekend staan om hun goede eigenschappen die de darmflora en gezondheid van de koi verbeteren.

Health Plus zorgt ervoor dat het immuunsysteem van de koi zich perfect ontwikkeld, zodat uw koi het best bestand is tegen ziektes, parasieten, schimmels, wormen, bacteriën, eencellige protozoën en meercellige parasieten gedurende het voorjaar en zomer. Een goede spijsvertering is bij een koi erg van belang in verband met het ontbreken van een echte maag. Koi’s zijn geheel aangewezen op de vertering door enzymen in het darmstelsel. Te weinig vezels kunnen leiden tot verstoppingen ten gevolge van een te langzame darmpassage. Teveel vezels kunnen diarree veroorzaken en bemoeilijken een efficiënte opname van voedingstoffen door een te snelle darmpassage. Koisupply Health Plus is uitermate geschikt om te combineren in een verhouding van 1/4 met Koisupply All Season, Basic of onze absolute topper Staple Color.

KoiSupply Health Plus bevat verder de volgende zorgvuldig geselecteerde ingrediënten; vitaminen B2/B5/B6/B12, biotine, choline, sodium, natrium, magnesium en antioxidanten, hoge kwaliteit vismeel, tarwebloem, ontvette sojabonen, maïszetmeel, biergist wat bestaat uit o.a. spoorelementen en aminozuren, macrogard, oliën, macrogard wat bestaat uit sterk gezuiverde beta 1.3/1.6 glucans en vetten.
 

  • Ruwe Eiwit 37%
  • Ruwe vetten 6%
  • Ruwe as max 7%
  • Ruwe vezels max 2.5%

Ingrediënten

Gewicht

0,5 KG, 2 KG, 6 KG

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!