Koisupply Spirulina Koivoer 2KG Emmer
Koisupply Spirulina Pellet

Koisupply Spirulina Koivoer 2KG

35.95

Spaar 36 punten ter waarde van €3.60
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Koisupply Spirulina is een speciaal ontwikkeld voer voor Nishikigoi. Koisupply Spirulina is een specifiek voer verrijkt met een zeer hoog percentage aan Spirulina, die de kleurpatronen van de Koi helderder, dieper en intenser maken voor een prachtige kleurontwikkeling.

SKU: KS-SP-2KG Categorieën: , , , ,

Productbeschrijving

De ingrediënten en samenstelling van Koisupply Spirulina zijn speciaal ontwikkeld in Japan en bevatten een hoge dosering van zuivere Spirulina. Uit deze hoge dosering van de zuiverste spirulina winnen we op natuurlijke wijze een rijke gamma aan carotenen. Deze zijn door ons aangevuld met extra pigmenten die u de kleurschakering van de vissen dieper en intenser laten zien. De natuurlijke werking van de pigmenten voorkomen verkleuringen op de witte schubben van uw koi.

Koisupply Spirulina is een specifiek voer verrijkt met een zeer hoog percentage aan Spirulina dat de contrasterende kleuren van uw vis helderder, dieper en intenser maken wat resulteert in een snelle en prachtige kleurontwikkeling. De juiste hoeveelheid Spirulina in dit koivoer dient als een belangrijke voedingsbron wat resulteert in een perfecte microflora van de darm. De positieve bacteriën zijn essentieel voor een goede darmgezondheid en deze zijn van groot belang voor de gezondheid van uw koi. Spirulina is zeer water stabiel en geeft stevige mest mee hetgeen wat bijdraagt aan het behouden van een goeden waterkwaliteit.

Koisupply Spirulina is uitermate geschikt om te combineren met onze basisvoeren, zoals Koisupply All Season, Basic of Staple Color. Hierbij raden wij een verhouding van 1/4 aan. Met zijn 5.8mm pellet is Koisupply Spirulina een medium korrel die geperfectioneerd is voor optimale opname door uw koi en resulteert in een perfecte microflora van de darm. Koisupply Spirulina is geschikt om te voeren vanaf 15° celcius.

Koisupply Spirulina bevat verder de volgende zorgvuldig geselecteerde ingrediënten; ontvette sojabonen, tarwebloem, maïszetmeel, oliën en vetten, gist, een hoge kwaliteit vismeel, algen en spirulina. Vitaminen B2/B5/B6/B12, sodium, natrium, biotine, choline, magnesium, antioxidanten en is het koivoer Spirulina versterkt met prebioticum en probioticum voor een goede darmgezondheid.

  • Ruwe Eiwit 37%
  • Ruwe vetten 6%
  • Ruwe as max 5%
  • Ruwe vezels max 2%

Ingrediënten

Gewicht

2 KG

In veband met vakantie worden orders later in behandeling genomen. Excuses voor het ongemak.