Koisupply Ultimate Koivoer
Koisupply Ultimate IngredientenKoisupply Ultimate Pellet

Koisupply Ultimate Koivoer

Vanaf 17.95

Spaar 18 punten ter waarde van €1.80
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Verdien maximaal 180 spaarpunten op dit product.


Koisupply Ultimate is een premium mengvoer voor vijvervissen en in het bijzonder Nishikigoi. De ingrediënten en samenstelling van Koisupply Ultimate zijn speciaal ontwikkeld in Japan en halen het ultieme uit uw Nishikigoi tijdens het hoogseizoen.

Wissen
SKU: KS-UM-500 Categorieën: , , , , ,

Reviews

 1. :

  Ik gebruik sinds afgelopen zomer Koisupply Ultimate en mijn koi laten er goede resultaten op zien! Ook mijn waterwaardes zijn sterk verbeterd! Het kost wat maar dan heb je ook wat

Een review toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Productbeschrijving

Koisupply Ultimate is ons absolute top voer, wat speciaal ontwikkeld en samengesteld is door Japanse koikarper experts om het beste uit uw koi te halen gedurende het hoogseizoen. Het versterkt op natuurlijk wijze de organen, groei, kleurpatronen, verbetert de bloedsomloop, bevordert de afscheiding van hormonen en ondersteunt in korte tijd de opbouw van lichaamsvolume op geheel natuurlijke wijze.Dit proces wordt bevordert door toegevoegde voedingen zoals; bloedplasma, biergist, paprika en een zeer hoog percentage krillmeel en vismeel. Koivoer Ultimate bevat een zeer hoog percentage aan ruwe eiwitten. Deze zorgen voor een uitstekende functie voor het spier- en weefselopbouw groei en celregeneratie. Dierlijke eiwitten zijn voor een koi het meest belangrijk als ze lijken op lichaamseigen eiwitten.Lichaamseigen eiwitten kunnen door de koi veel beter worden benut, wat door tienduizenden jaren evolutie is ontstaan en bepaald. Bij lichaamseigen eiwitten moet u denken aan vis(meel), garnalen en watervlooien. Dit zijn eiwitbronnen die een koi in zijn vrije natuur tegen komt en waar zijn organen op zijn ingesteld. De lichaamseigen eiwitten zijn de wat duurdere eiwitten zijn om te produceren maar is een perfecte toevoeging aan het Ultimate koivoer.

Het is niet nodig om alleen Ultimate te voeren om de beste ontwikkeling te krijgen van uw koi gedurende het hoogseizoen. Daarom beveelt Koisupply u aan om maximaal 30% Ultimate koivoer te combineren met een ander voer zoals All Season, Basic of Staple Color. Koisupply Ultimate mag gevoerd worden bij een water temperatuur vanaf 15° Celsius.

Ultimate koivoer is hiermee een uitgebalanceerd drijvend voer, dat geperfectioneerd is door Japanse koi experts. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een optimale opname door uw koi wat zorgt voor een perfecte ontwikkeling van uw koi gedurende het hoogseizoen. Koisupply ingrediënten zijn altijd vers en bevatten geen geur- of kleurmiddelen en conserveringsmiddelen hierdoor kunnen we een zo natuurlijk mogelijk voer leveren. Door de perfecte samenstelling ondervind u geen vervuiling in uw filter, geen verkleuring van het water en biedt het tevens de optimale gezondheid voor uw koi. Dankzij de vele jaren ervaring van Japanse koi experts en de beste zorgvuldige geselecteerde ingrediënten hebben wij een koivoer kunnen ontwikkelen dat het beste is voor uw dierbare koi.Koisupply Ultimate bevat verder de volgende zorgvuldig geselecteerde ingrediënten; hoog percentage krillmeel en vismeel, tarwegluten, bloedplasma, hoge geconcentreerde hoeveelheden rode paprika & ast xanthine, sojalecithine, ontvette sojabonen, maïszetmeel, biergist bestaande uit o.a. spoorelementen en aminozuren, oliën en vetten. vitaminen B2/B5/B6/B12, biotine, natrium, choline, sodium, magnesium en antioxidanten.

 • Ruwe Eiwit 53%
 • Ruwe vetten 10%
 • Ruwe as max 7%
 • Ruwe vezels max 2%

Extra informatie

Gewicht

0,5 KG, 2 KG, 6 KG

 • Ruwe Eiwit 53%
 • Ruwe vetten 10%
 • Ruwe as max 7%
 • Ruwe vezels max 2%

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!