Takazumi Easy 4,5kg koivoer

Takazumi Easy 4,5KG

42.95

Spaar 43 punten ter waarde van €4.30
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Takazumi Easy 4,5 kilo is een perfect, uitgebalanceerd en professioneel kleurondersteunend basis-koivoer met een laag vet- en een medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond Koileven. Takazumi easy is een zinkende korrel dat tijdens de koudere periode makkelijker voor de koi te vinden is op de bodem van de vijver.

Takazumi koivoer garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum die onderop de emmer staat vermeld.

Categorieën: ,

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Takazumi Easy 4,5KG” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Productbeschrijving

Takazumi Easy is een uitgebalanceerd professioneel kleurondersteunend basisvoer met een laag vet- en een medium proteïnegehalte en alle voedingsstoffen voor een gezond Koileven. Takazumi Easy is een zinkend voer, speciaal bestemd voor de wat minder actieve (Easy) Koi die zich onttrekt aan de jacht op de pas gestrooide korrels en dieper in de vijver wacht op wat hem toevalt. Kan in elk jaargetijde gevoerd worden. Door het zinkende karakter en het lage vet- en medium proteïnegehalte is Takazumi Easy ook uitstekend als wintervoer te gebruiken.

Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige voeding die het water niet vertroebelt. De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en aanzienlijk mindere belasting van het filtersysteem. Takazumi garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum. Bij een watertemperatuur van 4º C of lager stoppen met voeren. Gedoseerd voeren voorkomt vertroebeling van het water.

samenstelling: vismeel, graan en graanproducten soja-, maïs- en zonnebloem- producten aminozuren en natuurlijke mineralen sporenelementen en pre-mix
kwaliteitsanalyse:
* ruwe proteïne 33,0 %
* ruwe oliën/vetten 6,0 %
* ruwe celstof 4,2 %
* ruwe as 8,3 %
* fosfor 1,1 %

vitaminen en mineralen:
* vitamine A, 15000 IE/kg
* vitamine D3, 2000 IE/kg
* vitamine E, 200 mg/kg
* vit. C, (gestab.) 150 mg/kg
* Cu 5 mg/kg

Ingrediënten

Gewicht 4.5 kg

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!