takazumi_high_growth_4.5kg

Takazumi High Growth 4,5KG

47.95

Spaar 48 punten ter waarde van €4.80
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Takazumi High Growth 4.5 kg, een uitgebalanceerd professioneel groei- en krachtvoeder met een hoog proteïnegehalte en aminozuurprofiel dat zorgt voor een gezonde en optimale groei van uw koi. De zorgvuldig geselecteerde grondstoffen in Takazumi High growth 1 kilo zorgen ervoor dat uw water niet vertroebelt indien u niet overmatig voert.

De korrels zijn drijvend, hetgeen zorgt voor een overzichtelijk voedingsgedrag en minimalisering van de nadelige gevolgen van overmatig voeren. Voeren bij een watertemperatuur vanaf 15 graden Celsius.

SKU: TZ-GROWTH-4.5KG Categorieën: ,

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Takazumi High Growth 4,5KG” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Productbeschrijving

Takazumi High Growth koivoer is een uitgebalanceerd professioneel krachtvoeder met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel dat een uitstekende groei mogelijk maakt. Het bevat alle voedingsstoffen voor een gezond Koileven. Zorgvuldig geselecteerde grondstoffen staan borg voor een kwalitatief hoogwaardige voeding die het water niet vertroebelt. De hoge verteerbaarheid draagt bij aan een betere waterkwaliteit en aanzienlijk mindere belasting van het filtersysteem.

De korrels zijn drijvend, hetgeen zorgt voor een overzichtelijk voedingsgedrag en minimalisering van de nadelige gevolgen van overmatig voeren. TAKAZUMI garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum. Alleen voeren bij een watertemperatuur vanaf 15º C.Gedoseerd voeren voorkomt vertroebeling van het water.

Ingrediënten

Gewicht 4.5 kg

In veband met vakantie worden orders later in behandeling genomen. Excuses voor het ongemak.