MEER INFORMATIE OVER ONS PREMIUM KOIVOER
Net als u, hebben wij een grote passie voor koi. Daarom kennen wij het belang van natuurlijk en uitgebalanceerd voedsel. Koisupply onderscheid zich van de anderen door 100% vers voer te bieden. Ons premium koivoer heeft een positief effect op uw koi’s. Ze verkeren in optimale conditie en zien er beter uit dan ooit. Weet u nog niet precies hoe u het voeren van uw koi het beste aan kunt pakken? Met het premium koivoer van Koisupply, weet u zeker dat u het perfecte product in handen heeft.

Een goed soort premium koivoer dat u het hele jaar door kunt gebruiken, is Koisupply Ultimate of Health Plus. Het grote voordeel van deze Premium koivoeren, is dat het zelfs met wat lagere temperaturen aan uw Koi kan worden gevoerd. Al vanaf een watertemperatuur van 10 graden Celsius, is dit koivoer geschikt. Hierdoor is het ideaal voor het voor- en najaar en de zomerperiode. Al onze koivoeren bevatten alleen natuurlijke ingrediënten, die de eigenschap hebben dat het de gezondheid, kleur en weerstand van uw Koi verbetert. Dit komt door unieke ingrediënt toevoegingen zoals visolie, biergist, spirulina, astaxanthine, beta-caroteen en nog veel meer. De producten van Koisupply zijn echter niet alleen gezond. Het koivoer wordt namelijk ook nog eens op een optimale manier opgenomen. Dit zorgt ervoor dat uw water schoon blijft en het filter niet vervuild raakt. Zo heeft uw Koi optimale leefomstandigheden in de vijver.

onderschrift

Winkelwagen

Uw voordelen

vinkje-blauw  Sparen voor korting
  Snelle bezorging
vinkje-blauw  14 dagen retourrecht
vinkje-blauw  24/7 bereikbaar
vinkje-blauw  Beste service
vinkje-blauw  Veilig afrekenen

Rapportcijfer 9.6/10


vinkje-blauw

Premium koivoer

Net als u, hebben wij een grote passie voor koi. Daarom kennen wij het belang van natuurlijk en uitgebalanceerd voedsel. Koisupply onderscheid zich van de anderen door 100% vers voer te bieden. Ons premium koivoer heeft een positief effect op uw koi’s. Ze verkeren in optimale conditie en zien er beter uit dan ooit. Weet u nog niet precies hoe u het voeren van uw koi het beste aan kunt pakken? Bekijk dan eens onze brochures en video’s. Koisupply geeft u via deze weg, vakkundig advies. En met het premium koivoer van Koisupply, weet u zeker dat u het perfecte product in handen heeft.

Een goed soort premium koivoer dat u het hele jaar door kunt gebruiken, is Koisupply All Season. Het grote voordeel van dit voer, is dat het zelfs met wat lagere temperaturen aan uw Koi kan worden gevoerd. Al vanaf een watertemperatuur van 10 graden Celsius, is dit koivoer geschikt. Hierdoor is het ideaal voor het voor- en najaar en de zomerperiode. Ook dit voer bevat alleen natuurlijke ingrediënten, die de eigenschap hebben dat het de gezondheid en kleur van uw Koi verbetert. Dat komt door toevoegingen zoals visolie, biergist, spirulina, astaxanthine en beta-caroteen. De producten van Koisupply zijn echter niet alleen gezond. Het koivoer wordt namelijk ook nog eens op een optimale manier opgenomen. Dit zorgt ervoor dat uw water schoon blijft en het filter niet vervuild raakt. Zo heeft uw Koi optimale leefomstandigheden in de vijver.

onderschriftonderschrift-wit

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!