Uw voordelen

vinkje-blauw  Sparen voor korting
  Snelle bezorging
vinkje-blauw  14 dagen retourrecht
vinkje-blauw  24/7 bereikbaar
vinkje-blauw  Beste service
vinkje-blauw  Veilig afrekenen

Rapportcijfer 9.6/10

vinkje-blauw

Takazumi High Growth Koivoer

Takazumi High Growth is het groeivoer uit het Takazumi assortiment. Ben je opzoek naar een echte krachtpatser en heb je niet het budget voor dure alternatieve groeivoeders? Dan is de Takazumi High Growth het ultieme groeivoer voor de “kleinere” portemonnee.

Takazumi High Growth is een uitgebalanceerd en professionele krachtvoeder met een hoog proteïnegehalte en een aminozuurprofiel dat een uitstekende groei mogelijk maakt voor uw koi. De High Growth bevat alle benodigde voedingsstoffen die de koi nodig heeft voor een gezond Koileven. De zorgvuldig geselecteerde grondstoffen staan garant voor een high-end voeding die het water niet vertroebelt. De hoge verteerbaarheid van Takazumi High Growth draagt bij aan een betere waterkwaliteit en aanzienlijk mindere belasting van het filtersysteem.

De korrels zijn drijvend, hetgeen zorgt voor een overzichtelijk voedingsgedrag en minimalisering van de nadelige gevolgen van overmatig voeren. TAKAZUMI garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende-verpakking en juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum. Alleen voeren bij een watertemperatuur vanaf 15º C. Gedoseerd voeren voorkomt vertroebeling van het water.

onderschriftonderschrift-wit

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!