Uw voordelen

vinkje-blauw  Sparen voor korting
  Snelle bezorging
vinkje-blauw  14 dagen retourrecht
vinkje-blauw  24/7 bereikbaar
vinkje-blauw  Beste service
vinkje-blauw  Veilig afrekenen

Rapportcijfer 9.6/10

vinkje-blauw

Takazumi Mix Koivoer

Takazumi Mix is een uitermate goed geschikt koivoer is voor koi die moeten werken aan de groei en aan de kleur. De perfecte combinatie van Takazumi Gold Plus en Takazumi High Growth zorgt voor een uitgebalanceerd “all-in” groeivoer.
Ook voor de Takazumi Mix is er gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen en gecombineerd in de beste samenstelling.

De hoge verteerbaarheid van Takazumi Mix draagt bij aan een betere waterkwaliteit en aanzienlijk mindere belasting van het filtersysteem. De korrels zijn drijvend, hetgeen zorgt voor een overzichtelijk voedingsgedrag en minimalisering van de nadelige gevolgen van overmatig voeren. De toegevoegde Astaxanthine behoort tot de groep der carotenoïden en versterkt het pigment van de Koi, waardoor de kleuren nog beter tot hun recht komen. Takazumi garandeert de hoge productkwaliteit, bij ongeopende verpakking en juiste bewaarwijze, tot aan de houdbaarheidsdatum. Alleen voeren vanaf een watertemperatuur van 10º C.Gedoseerd voeren voorkomt vertroebeling van het water.

onderschriftonderschrift-wit

LET OP: in verband met werkzaamheden aan onze webshop kunnen wij tijdelijk geen orders in behandeling nemen!